amunt

La vall de la Murtra

La vall de la Murtra, a Sant Pol de Mar, és un ecosistema ric i divers i temperat que aprofitem per a produir verdura i fruita ecològica i de temporada, en simbiosi i equilibri amb la natura. La vall està formada per la confluència de dues rieres que baixen de Sant Cebrià de Vallalta, i l'aigua que aporten ha estat aprofitada des de sempre. En donen testimoni les dues cases que hi ha, antics molins dels que se’n te constància des del segle XVI.

Triem produir les varietats més saboroses i que millor creixen al nostre entorn, i no pas per raons merament estètiques, productives, i de facilitat de conservació o de transport.

Produïm minimitzant la mecanització del sòl.

La collita es fa i es porta el mateix dia que els nostres clients, la majoria veïns de la rodalia i comerços propers, ens la demanen. D'aquesta manera assegurem la màxima frescor, qualitat i el punt de maduresa perfecte dels nostres productes.

 

Els nostres productes estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE); només desherbem a mà o amb mitjans mecànics, mai amb herbicides; només adobem els camps amb compost vegetal i fems; només quan cal usem fitosanitaris naturals certificats per a l’agricultura ecològica; minimitzem l’ús de plàstics i la petjada de carboni. 

Posa't en contacte amb nosaltres si vols tastar verdura fresca i ecològica de proximitat.